Foto för passfoto, idfoto, körkort, visum, färdtjänst med mera

Student 2022

Personliga studentskyltar & studentplakat

Nu är det snart dags att fira alla studenter! Hos oss kan du designa ditt eget personliga och unika studentplakat – i en av våra butiker eller här på vår hemsida. Studentskylten kan kompletteras med en studentförstoring, inbjudningskort, tackkort och andra dekorationer för studentfesten.

Välj mellan ordinarie produktionstid 10 arbetsdagar eller expressproduktion 2 arbetsdagar. Hämta i butik eller välj hemleverans.

Inom kort kommer du att kunna beställa detta i vår kommande webbshop

Studentplakat Storsäljaren

Komplett paket med design över hela ytan, handtag och regnskydd. Välj mellan flera olika snygga designmallar och skapa ditt personliga studentplakat med egen bild och text på. Du kan även välja en mall utan designelement. Storlek plakat inkl design: 50×70 cm.

Du kan även beställa i våra butiker
Pris: 499:-

Studentplakat Gör-det-själv

Här får du ett komplett studentplakatspaket med plakat, studentbild och pinne – som du snabbt och enkelt monterar ihop själv. Du monterar enkelt den förstorade studentbilden på plakatet, och du får även med regnskydd och monteringsmaterial. Storlek plakat: 50×70 cm.

Du kan även beställa i våra butiker
Pris: 299:-

Studentförstoring

Välj en av våra designmallar med eller utan dekorativa element, och skapa din egen studentförstoring på fotopapper, med bild och text. En studentförstoring passar perfekt för studentmottagningen eller som ett fint minne från studenten. Storlek: 50×70 cm.

Endast förstoring på fotopapper. Levereras utan plakat, pinne och montering.

Du kan även beställa i våra butiker
Pris: 299:-

Studentplakat – tillbehör

Komplettera din studentskylt med söta tillbehör som studentnalle, ballonger eller signalhorn.
Du hittar fler studenttillbehör i våra butiker.

Just nu: Köp 3, betala för 2

Vi bjuder på den billigaste

Beställ din personliga studentskylt hos oss på Photofun! Välj mellan flera olika vackra designmallar.

Personliga studentskyltar, studentförstoringar, tackkort efter studentfesten och unika studentpresenter med egen bild och text på.

Personliga studentplakat och studentskyltar

Hos oss kan du välja mellan flera olika designmallar för att få ditt eget unika studentplakat. Välj mellan olika slags studentplakat och studentskyltar, studentförstoringar och mängder med söta tillbehör och studentpresenter som kan förgylla dagen och bli ett fint minne för studenten du ska fira.

Här beställer du ditt studentplakat online

Du kan beställa online eller så är du välkommen in i våra butiker för att beställa din studentskylt och dina studentplakat. Vi har olika söta och coola tillbehör för studentfirandet som du kan hitta i butik.

På ditt studentplakat kan du även få egen text – exempelvis namn, klass eller annan text på ditt plakat.

Snabb leverans av din studentskylt

Beställ ditt studentplakat och välj sedan mellan expressleverans av ditt studentplakat, eller normal leverans om du inte har bråttom. Beställ gärna ett eller flera extra studentplakat till nära och kära som ska vara med och fira på studentutspringet eller studentmottagningen.

Så beställer du ditt studentplakat

Börja med att välja en rolig bild på studenten du ska fira. Sedan väljer du en av våra snygga designmallar, eller om du vill ha ett gör-det-själv-studentplakat, eller endast en studentförstoring. Med ett snyggt studentplakat hittar den du ska fira dig och sina nära och kära snabbt och enkelt, och en studentskylt är dessutom ett fint minne för resten av livet.

Studentplakat – många fina designmallar

Med våra personliga och snygga designmallar får du ett studentplakat som kommer att minnas. Välj din favorit – sedan kan du snabbt och enkelt skapa ett unikt studentplakat. Designa ett enkelt plakat, eller ett mer avancerat studentplakat med blommor på, eller andra designdetaljer efter egen smak och dina önskemål.