Studentplakat 2024

Personliga studentskyltar

Nu är det snart dags att fira alla studenter! Hos oss kan du designa ditt eget personliga och unika studentplakat – i en av våra butiker eller här på vår hemsida. Studentskylten kan kompletteras med en studentförstoring, inbjudningskort, tackkort och andra dekorationer för studentfesten.

Välj mellan ordinarie produktionstid 10 arbetsdagar eller expressproduktion två arbetsdagar. Hämta i butik eller välj hemleverans.

Studentplakat Storsäljaren

Välj mellan 28 olika designmallar.
Komplett paket med design, pinne och regnskydd. Lägg till egen bild, text, flaggor och cliparts. Storlek plakat: 50×70 cm. Pris: 599:-

Du kan även beställa i våra butiker. För scanning av pappersbild/neg/dia tillkommer 99:-.

Studentplakat Gör-det-själv

Komplett paket med plakat, förstorad bild och pinne. Du monterar snabbt och enkelt ihop ditt eget plakat med medföljande monteringsmaterial. Regnskydd ingår. Storlek plakat: 50×70 cm. Storlek bild: 30×45 cm. Pris: 299:-

Du kan även beställa i våra butiker. För scanning av pappersbild/neg/dia tillkommer 99:-.

Tillbehör för studentfirandet

I våra butiker hittar du även söta tillbehör för studenten, som exempelvis studentnalle, ballonger eller signalhorn. Utbudet kan variera lite mellan butikerna.

Just nu: Köp 3 eller fler tillbehör – få 25% rabatt
Rabatten gäller på studenttillbehör

Beställ din personliga studentskylt hos oss på Photofun! Välj mellan 28 olika vackra designmallar.

Personliga studentskyltar, tackkort efter studentfesten och unika studentpresenter med egen bild och text på.

Personliga studentplakat

Hos oss kan du välja mellan flera olika designmallar för att få ditt eget unika studentplakat. Välj mellan olika slags studentplakat och mängder med söta tillbehör och studentpresenter som kan förgylla dagen och bli ett fint minne för studenten du ska fira.

Så här beställer du din studentskylt

Du kan beställa studentskylten online eller så är du välkommen in i våra butiker för att beställa din studentskylt. Vi har olika söta och coola tillbehör för studentfirandet som du kan hitta i butik.

På din studentskylt kan du även få egen text – exempelvis namn, klass eller annan text.

Snabb leverans av din studentskylt

Beställ ditt studentplakat och välj sedan mellan expressleverans av ditt studentplakat, eller normal leverans om du inte har bråttom. Beställ gärna ett eller flera extra studentplakat till nära och kära som ska vara med och fira på studentutspringet eller studentmottagningen.

Så beställer du ditt studentplakat

Börja med att välja en rolig bild på studenten du ska fira. Sedan väljer du en av våra snygga designmallar, eller om du vill ha ett gör-det-själv-studentplakat. Med ett snyggt studentplakat hittar den du ska fira dig och sina nära och kära snabbt och enkelt, och ett studentplakat är dessutom ett fint minne för resten av livet.

Studentplakat – välj mellan många fina designmallar

Med våra personliga och snygga designmallar får du ett minnesvärt och unikt studentplakat. Välj din favorit – sedan kan du snabbt och enkelt skapa ett vackert studentplakat. Designa ett enkelt plakat, eller ett mer avancerat studentplakat med blommor på, eller andra designdetaljer efter egen smak och dina önskemål.